Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una xerrada enceta un cicle d’activitats de l’Associació de Mares i Pares de llars d’infants

Una xerrada sobre fisioteràpia pediàtrica amb el títol de “Fora mocs” ha servit per encetar el seguit d’activitats que prepara l’AMPA de les Llars d’infants municipals de Vilafranca.

Aquest passat dissabte a les 11 del matí a l’Escorxador es va fer una xerrada per a famílies titulada “Fora mocs” que s’adreçava a mares i pares d’infants entre 0 i 3 anys. La sessió la conduïa la fisioterapeuta pediàtrica Maria Vendrell.
Un dels problemes més habituals dels infants a l’hivern és respiratori per l’acumulació de mucositat, i Vendrell va donar eines als pares per tal de prevenir-ho.
En els darrers anys sembla que s’ha detectat un augment d’aquesta problemàtica, que sovint provoca neguit a les famílies d’infants tant petits. Vendrell va donar algues pautes d’actuació, i orientació també per saber quan cal anar al metge o quan es pot esperar una mica més. Comentava també que la fisioteràpia és una bona eina per ajudar a solucionar aquesta problemàtica.
L’acte era gratuït pels socis de l’Associació de Mares i Pares de les Llard d’Infants de Vilafranca, i un preu de 3€ pels no socis.
D’altra banda, durant el mes de febrer es farà un taller de psicomotricitat els dimarts a la tarda a les instal·lacions de la llar El Parquet, a la Girada. Hi haurà quatre sessions de 6 de la tarda a 3/4 de 7 de la tarda adreçades a infants de 0 a 3 anys i els seus pares i/o mares. Les inscripcions es poden fer fins el dia 29 de gener al correu i tindran un preu de 10€ pels socis i 30€ pels que no ho són. Les sessions també aniran a càrrec de Maria Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: