Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una vintena de joves s’han format com a monitors de lleure en el programa Trescajove

Dijous al migdia es van lliurar els diplomes de participació i aprofitament als 23 joves que han participat en els darrers mesos en el Trescajove, un programa de l’Àrea Social de la Fundació Catalana.

En l’acte de lliurament dels diplomes va acompanyar els joves i els seus formadors el regidor de joventut Miquel Medialdea.
Maria Lorenzo, que ha estat la formadora de Fundesplai en aquest curs, comentava que ha estat un grup de joves molt divers i on la majoria no tenien experiència en el món del lleure.
Des del passat mes d’octubre han estat fent la formació teòrica, i en les properes setmanes iniciaran la corresponent a la part pràctica. Tant els organitzadors com els participants en feien una valoració positiva. La Carla Pacheco i el Kevin Sánchez són dos dels participants.
Finalment, Miquel Medialdea explicava que des de Joventut es dona suport al programa facilitant també centres o equipaments on fer pràctiques.
Amb bon ambient els joves van anar recollint els seus diplomes i es mostraven il·lusionats en continuar la seva formació com a monitors de lleure.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: