Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una vintena de joves s’han format com a monitors de lleure en el programa Trescajove

Dijous al migdia es van lliurar els diplomes de participació i aprofitament als 23 joves que han participat en els darrers mesos en el Trescajove, un programa de l’Àrea Social de la Fundació Catalana.

En l’acte de lliurament dels diplomes va acompanyar els joves i els seus formadors el regidor de joventut Miquel Medialdea.
Maria Lorenzo, que ha estat la formadora de Fundesplai en aquest curs, comentava que ha estat un grup de joves molt divers i on la majoria no tenien experiència en el món del lleure.
Des del passat mes d’octubre han estat fent la formació teòrica, i en les properes setmanes iniciaran la corresponent a la part pràctica. Tant els organitzadors com els participants en feien una valoració positiva. La Carla Pacheco i el Kevin Sánchez són dos dels participants.
Finalment, Miquel Medialdea explicava que des de Joventut es dona suport al programa facilitant també centres o equipaments on fer pràctiques.
Amb bon ambient els joves van anar recollint els seus diplomes i es mostraven il·lusionats en continuar la seva formació com a monitors de lleure.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: