Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia el funcionament dels ascensors a l’estació d’Els Monjos

S’inicia el funcionament dels ascensors a l’estació d’Els Monjos

El dijous passat Renfe va posar en marxa els nous ascensors de l’estació d’Els Monjos, finalitzant les obres de remodelació de l’estació de trens de Santa Margarida i els Monjos.

Les obres s’han dut a terme per tal de solucionar els problemes d’accessibilitat que presentava i millorar-ne la mobilitat interna dels viatgers a l’estació.

Les obres han contemplat la creació d’un pas sota les vies que permet la connexió entre les andanes, la remodelació integra de l’interior de l’edifici de viatgers, la millora dels espais interiors i el bar, la creació d’una zona de lavabos, així com la creació de nous tancaments per al perímetre del recinte de l’estació i l’ampliació de la llargada de les andanes, que també s’ha pavimentat de nou amb sòl gravat per facilitar la indicació de persones amb visibilitat reduïda. A més, s’han construït unes noves marquesines de 40 metres de llargada a cadascuna de les andanes de l’estació.

En aquestes actuacions de millora s’inclouen també la instal·lació dels nous equipaments d’informació i atenció al client. D’una banda, s’instal·laran teleindicadors automatitzats per anunciar les properes circulacions de trens informant de les parades i del temps d’arribada, així com també de si es tracta d’un tren llarg o curt, i si és un tren accessible.

D’altra banda, pel que fa a l’atenció al client, a l’estació d’Els Monjos s’han instal·lat intèrfons que permeten, en cas que sigui necessari, contactar de manera directa i personalitzada amb el Centre Gestió de Rodalies, on disposarà d’atenció 24 hores 365 dies. Així mateix, l’estació disposa del servei d’auxiliars d’informació i atenció als usuaris que presencialment assessoren als usuaris cada dia de 6 del matí a 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: