Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV comptarà amb una programació especial per Reis

Hi haurà la retransmissió en directe de la Cavalcada de Reis i l’emissió del Concert de Sant Esteve amb la Polifònica de Vilafranca.

Tant el dia de Reis com la vigília, Penedès TV té preparada una programació especial amb la retransmissió en directe de la cavalcada de reis el dia 5 i l’emissió del concert de Sant Esteve el dia 6. La tarda del dia 5 de gener arriben Ses Majestats els Reis Mags d’Orient per a repartir regals per les llars de Vilafranca. Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seu seguici reial, tenen previst començar el seu recorregut pels carrers de la ciutat a les 6 de la tarda arribant a la plaça de la vila sobre 2/4 de 8 del vespre. En aquest moment des de Penedès TV iniciarem una retransmissió en directe per viure els instants en que els 3 reis saludaran a peu totes les famílies de la plaça alhora que l’Alcalde Pere Regull entregarà la clau de la ciutat a ses majestats per a que puguin començar el repartiment de regals. Així la retransmissió en directe de la Cavalcada de Reis serà dissabte dia 5 a les 19:30h. Es repetirà a les 21:15h i a les 9:15h del matí del dia de Reis.

Un altre dels programes especials d’aquest cap de setmana màgic serà l’emissió del Concert de Sant Esteve a càrrec de la Polifònica de Vilafranca. Recordem que el concert va tenir lloc el passat 26 de setembre a l’Auditori Municipal amb la col·laboració de l’Orquestra Barroca Catalana.

L’emissió del concert de Sant Esteve es farà aquest diumenge dia de Reis a les 14:30h amb reposició a les 23h de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: