Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lliurament de premis de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

Aquest dijous al vespre tenia lloc a la Casa de Cultura Mas Catarro dels Monjos el lliurament de premis de la 35a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort.

L’acte va omplir de gom a gom l’espai, que des del 10 de gener, acull l’exposició de les obres participants.

Com cada any la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, organitzada per l’Ajuntament, esdevé un compendi de disciplines artístiques i un concurs que aplega obres de les modalitats de pintura, ceràmica, escultura i fotografia. També cal destacar la Mostra Artística Infantil, que cada any reuneix gairebé un miler de dibuixos fets pels infants del municipi.

La regidora de Cultura Esther Marmaneu destacava que la mostra compta amb la participació d’artistes del Penedès però també d’altres zones de Catalunya i fins i tot de províncies de la resta de l’estat.

Entre els premiats hi havia el Jordi Morató, que va obtenir el primer premi de pintura local.

El primer premi en la categoria d’escultura va ser per al vilafranquí Francisco Márquez, que destacava que la mostra és una bona plataforma, sobretot per als més petits.

També va resultar premiat el Biel Ledesma amb una fotografia del seu pare i la seva germana enquadrada per les mans de la seva mare.

Entre els participants fidels a la mostra hi ha també l’Amadeu Satorra qui, en aquesta ocasió va obtenir el segon premi de pintura. Després del lliurament comentava que li agradaria que la mostra comptés amb la participació de més artistes encara.

La mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es pot visitar encara fins al 31 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: