Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Jove de Vilafranca acull l’exposició «Controles?» sobre els riscos de les drogues

La mostra es pot visitar al nou Espai Jove, a l’antic mercat de la Pelegrina, fins al 5 de febrer.

El programa ‘Controles?’és una iniciativa de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, que consisteix en una exposició itinerant que incorpora la interacció i les noves tecnologies per informar sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el seu consum.

L’exposició ‘Controles?’ s’adreça al treball amb quatre col·lectius diferenciats: els adolescents de 12 a 15 anys, els joves de 16 anys i més grans, els pares i mares i professionals, i els adults en general. La mostra forma part d’una acció global que requereix un treball previ i posterior a la visita, i per a la qual cal la implicació dels centres educatius, de les famílies i dels professionals. L’accés per visitar l’exposició és individual, però també es fan visites guiades amb centres educatius en horari concertat. Es tracta d’una proposta educativa que s’adapta a les necessitats dels i les alumnes assistents.

L’horari de visita de l’exposició de dilluns a divendres de cinc a nou del vespre, i dissabtes de deu a dues i de cinc a dos quarts de deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: