Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enric Crous, candidat a presidir la Cambra de Comerç, presenta el seu programa al Penedès

Encara en fase de pre-campanya s’ha reunit amb el teixit empresarial de Vilafranca i comarca, així com amb l’ajuntament i el Consell Comarcal.

Tot i que oficialment la campanya electoral de cara a l’elecció del president de la Cambra de Comerç de Barcelona encara no ha començat, dimecres al matí una de les candidatures que hi optaran va ser a Vilafranca per reunir-se amb el teixit empresarial i diferents responsables polítics de la vila i la comarca.
Enric Crous, acompanyat de membres del seu equip va aprofitar per reunir-se amb la Federació Empresarial del Gran Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Crous explicava que volen incorporar més empreses del territori de fora de l’àrea metropolitana als òrgans de direcció de la Cambra.
Una de les voluntats de la candidatura de Crous és democratitzar més el funcionament de la Cambra i potenciar la participació. Amb una clara vocació de servei a les empreses, recorda que tots els empresaris de la demarcació formen part de la Cambra.
Per Crous és important que qui surti escollit tingui el màxim de representativitat i legitimitat. El cens de la Cambra de Comerç és d’unes 400.000 empreses.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)
21:15
Coses de salut
Diagnòstic per la imatge

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: