Dijous, 17 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enric Crous, candidat a presidir la Cambra de Comerç, presenta el seu programa al Penedès

Encara en fase de pre-campanya s’ha reunit amb el teixit empresarial de Vilafranca i comarca, així com amb l’ajuntament i el Consell Comarcal.

Tot i que oficialment la campanya electoral de cara a l’elecció del president de la Cambra de Comerç de Barcelona encara no ha començat, dimecres al matí una de les candidatures que hi optaran va ser a Vilafranca per reunir-se amb el teixit empresarial i diferents responsables polítics de la vila i la comarca.
Enric Crous, acompanyat de membres del seu equip va aprofitar per reunir-se amb la Federació Empresarial del Gran Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Crous explicava que volen incorporar més empreses del territori de fora de l’àrea metropolitana als òrgans de direcció de la Cambra.
Una de les voluntats de la candidatura de Crous és democratitzar més el funcionament de la Cambra i potenciar la participació. Amb una clara vocació de servei a les empreses, recorda que tots els empresaris de la demarcació formen part de la Cambra.
Per Crous és important que qui surti escollit tingui el màxim de representativitat i legitimitat. El cens de la Cambra de Comerç és d’unes 400.000 empreses.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: