Dimecres, 16 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un home que triplicava la taxa d’alcohol i circulava en direcció contrària per l’AP7

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de dimecres 2 de gener, un home de 49 anys, de nacionalitat peruana i veí de Sant Sadurní d’Anoia.

Va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conducció temerària i per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van tenir lloc cap a les 2.15 hores quan set ciutadans, que circulaven per l’AP-7, van trucar al 112 per alertar que s’havien creuat amb un turisme que circulava en direcció contrària i de forma erràtica per la mateixa autopista, en sentit Barcelona.

Davant la situació evident de risc, diverses dotacions de mossos de la comissaria de Martorell van tallar l’autopista, en sentit sud, per interceptar el vehicle infractor i reduir el risc de col·lisió frontal amb altres vehicles.

Amb aquest dispositiu, els agents van aconseguir aturar al vehicle infractor quan va arribar al punt de tall policial que s’havia muntat a l’altura del municipi de Gelida. Un cop el van treure amb seguretat de la via, van restablir immediatament la normal circulació per aquesta via.

Tot seguit, els agents van observar que el conductor presentava símptomes clars i evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Un cop se li va practicar la prova d’alcoholèmia, va donar una taxa de més del triple del límit permès.

A més, cal destacar que el detingut ja va tenir suspès el permís de conduir des del juny del 2016 al juny del 2017 pel mateix motiu.

El detingut va passar el mateix dimecres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilafranca i està a l’espera de judici penal.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: