Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’obren inscripcions per a un nou curs de Picant de Mans, música per a nadons

El curs es farà els divendres a la tarda del 18 de gener al 29 de març,i les inscripcions es poden formalitzar al llarg d’aquesta setmana a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional. A través  de les moixaines, jocs de falda i cançons, l’infant té l’oportunitat de fer un aprenentatge tant a nivell de descoberta del cos, com del llenguatge oral, del ritme, de la música i del moviment.
Per ajudar en aquesta introducció en el món de la música per els més petits, la propera setmana s’inicia un nou curs de Picant de Mans, música per a nadons que imparteix un any més Montse Terrades.
Els objectius de Picant de mans passen per introduir l’infant en el món de la música de manera natural, interrelacionar el llenguatge musical amb altres llenguatges, afavorir en els nadons el component lúdic; afavorir el procés d’autonomia i socialització de l’infant; afavorir l’experimentació i el desenvolupament de la imaginació; afavorir el lligam afectiu amb l’adult acompanyant, i dotar els pares i mares participants d’un repertori bàsic.
Les sessions del curs són de 45 minuts, durant els quals es treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l’estació i les festes, diades i tradicions que s’hi corresponguin. La sessió comença amb una introducció, per continuar amb el treball afectiu, el treball i audició de la cançó, i acabar en moviment (dansa, joc…). També s’hi inclou la descoberta i manipulació de petita percussió i de material sonor divers, així com l’experimentació amb elements naturals que estimulin la imaginació sonora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: