Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa una nova edició del projecte Altaveus, adreçat a joves de segon cicle d’ESO

El programa promogut per la regidoria de joventut de l’Ajuntament vol empoderar els joves i fer-los divulgadors entre els seus companys de temes que són del seu interès.

L’espai per a joves a l’antic mercat de la Pelegrina acollia dilluns al matí l’inici per aquest cur del projecte Altaveus, amb una sessió formativa que va finalitzar amb el lliurament de diplomes als assistents.
El regidor de joventut, Miquel Medialdea, comentava que aquesta iniciativa ja fa alguns anys que està en marxa, i enguany compta amb la participació de quatre centres. Els instituts Alt Penedès i Eugeni d’Ors, i les escoles Sant Josep i Sant Elies. La intenció és que aquests joves que s’hi han volgut implicar facin de divulgadors amb els seus companys de temes que els preocupen i els motiven. En aquest curs s’han centrat en treballar sobre la sexualitat i la diversitat sexual.
El projecte Altaveus està pensat per a implicar joves de segon cicle d’ESO i apoderar-los per tal que aquests esdevinguin altaveus per a la resta dels joves del centre, és a dir, dinamització de jove a jove.
Els joves s’hi impliquen de manera voluntària i estan dinamitzats i coordinats per la dinamitzadora del PIDCES, mitjançant reunions quinzenals a l’hora del pati, al mateix centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: