Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El binomi qualitat – diversitat torna a caracteritzar la temporada d’espectacles professionals

La temporada d’espectacles de febrer a juny del 2019 va ser presentada aquest dilluns al vespre en un acte públic al Teatre Municipal Cal Bolet.

L’actor penedesenc Biel Duran va exercir com a mestre de cerimònies d’una vetllada que va servir per conèixer els espectacles que passaran per Cal Bolet i l’Auditori durant els propers mesos i fins i tot per fer-ne un petit tast, ja que hi van haver entrevistes i actuacions en directe.

En total, la temporada està integrada per 21 propostes: 10 concerts, 5 obres de teatre, 3 espectacles de dansa, una proposta multidisciplinar que reuneix música, teatre i dansa, un espectacle de titelles per a adults i una òpera projectada del Liceu a la fresca. Una programació marcada per la diversitat de les propostes i la seva qualitat.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, destacava l’aposta per la cultura que es fa a la vila a través d’aquesta programació.

Com ja s’havia anunciat, obrirà temporada el nou projecte d’Anna Roig i l’Àlex Cassanyes Big Band Project sobre la cançó francesa ‘La Tendresse’. Roig comentava poc abans de començar l’acte que està vivint el projecte com un autèntic “regal”.

En música destaquen també noms com el d’Èric Vinaixa, Les Kol·lontai, Marc Parrot, Alba Carmona o el cantautor Joan Rovira que presentarà a l’Auditori el seu tercer disc el proper mes de maig. Rovira, que també va intervenir a l’acte, explicava que cada disc fa més gran el seu projecte musical.

En teatre, espectacles com ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, ‘El Chico de la última fila’, amb Sergi López, les titelles de ‘Gri-Gri’, la triomfadora dels Butaca ‘A.K.A’ i una altre producció de la Flyhard, ‘Ovelles’, són algunes de les propostes més destacades. Aquesta darrera obra està protagonitzada entre d’altres per Biel Duran i co escrita i co dirigida per Yago Alonso i Carmen Marfà. Duran i Alonso parlaven de la matèria prima en la qual s’inspira l’obra.

La dansa també serà present a la programació amb ‘IT Dansa’, la proposta doble ‘It started with a dance/Dancing Graffiti’, ‘Pelegrins’, de Miquel Barcelona, i la Big Band Basket Beat Barcelona, en un espectacle que barreja música, teatre i dansa.

Tota la informació de la temporada, així com la propera programació d’espectacles familiars, es pot consultar al web Espectacles Vilafranca.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: