Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una obra de Jordi Llavina, en l’apertura del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Eduard Toldrà, del Conservatori de Música de Barcelona, aquest diumenge, 18 de novembre, a partir de les dotze del migdia.

Comptarà amb la presència de diverses autoritats, com és ara la de Jeannot Mersch, president de la Federació Europea de Víctimes de la Carretera, que hi llegirà el discurs d’apertura, la de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i la del conseller d’Interior, Miquel Buch. Es podran sentir, igualment, missatges gravats d’algunes de les màximes autoritats mundials en seguretat vial.

L’acte combinarà els parlaments amb diversos interludis musicals. El primer d’ells consistirà en la interpretació de Tres poemes de mort i esperança, poemes que Jordi Llavina va incloure en el seu llibre Matí de la mort i que el músic José Manuel Pagán va musicar ara fa dos anys, en forma de lied. Fins ara, aquesta obra només s’havia representat a Gelida i a Gandesa. Aquest cop, els intèrprets seran la pianista Idoia Martínez i el baríton Néstor Pindado.

José Manuel Pagán és un músic, compositor i pianista de llarga trajectòria, que ha firmat la banda sonora de moltes pel·lícules reconegudes, com és ara Angoixa, de Bigas Luna, Tic-tac, de Rosa Vergés o Pa negre d’Agustí Villaronga.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: