Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna Una nit amb els clàssics

“Carrie”, el best seller de Stephen King portat al cinema per Brian De Palma, protagonitza dilluns al cicle “Una nit amb els clàssics”.

Carrie, va ser la primera novel·la de Stephen King i el realitzador cinematogràfic Brian De Palma en va fer l’adaptació cinematogràfica.

Aquest proper dilluns protagonitzaran el cicle de cinema i literatura “Una nit amb els clàssics”, organitzat per Kubrick Cinema i La Cultural Llibreria. A les vuit del vespre, a l’Agrícol tindrà lloc la presentació de la novel·la i el film que anirà a càrrec d’Agustí Díaz-Prieto, biòleg de professió que ha compaginat la seva activitat a la indústria farmacèutica amb les seves vocacions com a lector, cinèfil i actor de teatre. Posteriorment, a les deu de la nit, al Kubrick Cinema, tindrà lloc la projecció del film.

Com sempre, totes aquelles persones que ho desitgin es podran quedar a sopar a l’Agrícol un cop finalitzada la presentació. Només cal que es posin en contacte telefònic amb La Cultural Llibreria o bé l’Agrícol. Hi ha temps fins el mateix dia al matí. El preu del sopar és de 10€.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: