Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Nadal parlarà de Maria Aurèlia Capmany a L’Agrícol

L’acte es farà el dimecres de la setmana vinent, a les set de la tarda, a L’Agrícol.

En el marc de la commemoració del centenari del naixement de l’escriptora i política Maria Aurèlia Capmany, el Centre Artístic Penedès L’Agrícol ha organitzat la conferència “Maria Aurèlia Capmany, literatura i compromís”.

La conferència anirà a càrrec de Marta Nadal, comissària de l’Any Maria Aurèlia Capmany. L’acte es farà el dimecres de la setmana vinent, a les set de la tarda, a L’Agrícol.

Aquest any es commemora el centenari del naixement de Maria Aurèlia Capmany, fet que ha de permetre potenciar la seva dimensió com a escriptora, el vessant filològic però també filosòfic, com a intel·lectual i com a activista cultural i social. Marta Nadal defineix Maria Aurèlia Capmany com a una dona incòmoda, transgressora i aquest any ens hauria de permetre mirar amb tendresa el personatge fascinant i inabastable que va ser.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: