Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots tanquen temporada a Altafulla, amb castells de 7 i mirant ja de cara a la propera

La festa major de Sant Martí d’Altafulla ha posat punt i final a la temporada castellera dels Xicots de Vilafranca, com ja va essent una tradició. Aquest cop tancant una temporada complicada.

La colla, que ha actuat com és habitual al costat dels castellers locals i dels Xiquets de Tarragona, ha completat una actuació de 7, amb 3
de 7, 4 de 7 i 4 de 7 amb l’agulla, que ha quedat en carregat.
La diada ha permès que alguns membres de la colla que no ho fan habitualment pugessin als castells, amb l’estrena d’un segon inclosa. Els dos primers castells vermells no han presentat dificultats i s’han descarregat amb solvència. El 4 de 7 amb l’agulla semblava que seguiria la mateixa tònica, però el pilar ha cedit quan ja baixava. Finalment, els Xicots han clos l’actuació amb dos pilars de 4.
Quico Murillo, cap de colla dels Xicots, comentava que tanquen temporada conscients que ha estat un any difícil i esperant poder recuperar castells i sensacions de cara a la propera temporada.
D’aquesta manera, els vilafranquins tanquen la temporada com a colla de 8, amb el 3 de 8 com a màxim castell assolit. En total, els Xicots han descarregat onze d’aquestes estructures, mentre que el segon castell de més nivell ha estat el 4 de 8, amb onze de descarregats i un de carregat.
La colla ha intentat aquesta temporada revalidar el nivell de 9 pisos conquerit els darrers tres anys, amb un intent de 3 de 9 amb folre i un intent de 4 de 9 amb folre que no han reeixit.
El dissabte 17 de novembre els Xicots celebraran el sopar de final de temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: