Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most estrena el Campus Brot per a joves programadors

Una quinzena de joves ha participat aquest cap de setmana al primer Campus Brot, una estada per a formar-se com a programadors de cine.

El Most Festival ha estrenat en aquesta vuitena edició el Campus Brot, una estada adreçada a joves de 16 a 20 anys que es volen formar com a programadors de cinema. El Campus Brot ha comptat amb la participació de 14 persones i ha tingut lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions de l’Alberg Municipal de Vilafranca.

La iniciativa forma part de la secció Most Edu del festival, centrada en la formació relacionada amb el cinema i la creativitat audiovisual.

El codirector del Most Xavier Fornos explicava que l’activitat del Campus Brot consistia bàsicament a fer una selecció dels 300 curtmetratges que s’han presentat enguany a la secció Brot del festival.

El Campus ha comptat amb la participació de talleristes amb experiència com és el cas de la Maria Castellví, coorganitzadora del festival Retina. Castelví explicava que els temes que aborden els curtmetratges són molt variats. També n’hi ha que parlen del vi i la vinya.

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, el regidor Miquel Medialdea es mostrava molt satisfet d’haver engegat aquesta col·laboració entre el Most i l’Alberg Municipal en la nova etapa que afronta aquest equipament.

Pel que fa a la procedència dels joves, vénen de Vilafranca i del Penedès però també de Barcelona i de comarques com el Maresme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: