Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès actualitza 5 ordenances fiscals

El dijous passat es va celebrar Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Després de l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, va començar el debat les de dues propostes de la Comissió Informativa d’Economia i Hisenda.

La primera, l’aprovació de l’expedient de modificació de crèdit núm. 9, que incorpora al pressupost de 2018 crèdits extraordinaris i suplements de crèdit per valor de 363.954 €. Ramon Carbó, president de l’Àrea, va enumerar algunes de les partides més destacades: els treballs per presentar-se a la convocatòria FEDER, eix 4, sobre Estalvi energètic, amb 25.000 €; els ajuts per atendre casos de pobresa energètica, amb 51.000 €; les despeses de funcionament de l’Escola de Música, amb 38.000€, i el personal de Serveis Socials i de l’Equip d’Atenció a la Infància i la Dependència, amb 124.000 €.

La modificació del pressupost es va aprovar amb els vots a favor del PDeCAT, el PSC, ERC, Entesa, el PP i amb l’abstenció de la CUP.

La segona proposta de la Comissió Informativa d’Economia i Hisenda era la modificació de les  ordenances fiscals reguladores de les taxes i els preus públics per la prestació de diferents serveis del Consell Comarcal

El president de l’Àrea, Ramon Carbó, va explicar que les ordenances s’havien d’actualitzar per recollir els costos reals dels serveis, però que tot i així el Consell Comarcal no havia aplicat linealment els increments, sinó que assumia una part de la despesa. La proposta de modificació de les ordenances es va aprovar amb els vots a favor del PDeCAT, el PSC i ERC, i amb l’abstenció de la CUP, Entesa i el PP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: