Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos ocupants d’una furgoneta han mort en un accident a la C-15 a Vilafranca

Dos ocupants d’una furgoneta han mort en un accident a la C-15 a Vilafranca

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda hi ha hagut un accident de trànsit a la C-15 al terme municipal de Vilafranca. Els Mossos han rebut l’avís a l’avís a les 16:15 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un xoc frontal entre una furgoneta i un camió. Segons informen els Mossos d’Esquadra, la furgoneta hauria envaït el sentit contrari i hauria col·lidit frontalment amb el camió. Com a conseqüència de l’accident, la furgoneta s’ha incendiat i han mort els seus dos ocupants. El camió també s’ha incendiat parcialment i el seu conductor ha quedat ferit menys greu, tot i que ha estat donat d’alta in situ.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat el trànsit en els dos sentits de la marxa. En sentit Vilanova i la Geltrú s’ha desviat la circulació per l’N-340 i en sentit Igualada es desviava per la C-15z.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: