Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

CUP, ERC i VeC expressen el seu malestar per com s’ha conduït el pla del c/ Comerç

CUP, ERC i Vilafranca en Comú expressen el seu malestar per com ha conduït l’equip de govern el projecte del Carrer Comerç.

Els tres grups municipals van oferir aquest dimarts una roda de premsa convocada d’urgència poc abans de la sessió de ple per demanar, sense èxit, que s’ajornés l’aprovació del pla del Carrer Comerç.

CUP, ERC i Vilafranca en Comú van expressar el seu malestar per com ha conduït l’equip de govern el projecte tot denunciant “presses, manca d’informació” i un procés de participació ciutadana que qualifiquen de “farsa”.

En aquest sentit, la regidora portaveu d’ERC Mònica Hill apuntava que 57 persones han lliurat l’enquesta de participació que proposava l’equip de govern al voltant del projecte.

En nom de la CUP, Marcel Martínez reiterava que es tracta d’un projecte prou important com per a tractar-lo amb més temps i més participació.

Els tres grups plantegen dubtes sobre la manca d’equipaments públics al barri i la previsió de construir-hi 900 habitatges havent-hi pisos buits a la vila. També manifesten la sensació que s’està “repartint el sòl entre els grans propietaris” i que les naus acabaren sent només “un decorat”.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
El contrapunt
Josep Ramon
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: