Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

CUP, ERC i VeC expressen el seu malestar per com s’ha conduït el pla del c/ Comerç

CUP, ERC i Vilafranca en Comú expressen el seu malestar per com ha conduït l’equip de govern el projecte del Carrer Comerç.

Els tres grups municipals van oferir aquest dimarts una roda de premsa convocada d’urgència poc abans de la sessió de ple per demanar, sense èxit, que s’ajornés l’aprovació del pla del Carrer Comerç.

CUP, ERC i Vilafranca en Comú van expressar el seu malestar per com ha conduït l’equip de govern el projecte tot denunciant “presses, manca d’informació” i un procés de participació ciutadana que qualifiquen de “farsa”.

En aquest sentit, la regidora portaveu d’ERC Mònica Hill apuntava que 57 persones han lliurat l’enquesta de participació que proposava l’equip de govern al voltant del projecte.

En nom de la CUP, Marcel Martínez reiterava que es tracta d’un projecte prou important com per a tractar-lo amb més temps i més participació.

Els tres grups plantegen dubtes sobre la manca d’equipaments públics al barri i la previsió de construir-hi 900 habitatges havent-hi pisos buits a la vila. També manifesten la sensació que s’està “repartint el sòl entre els grans propietaris” i que les naus acabaren sent només “un decorat”.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
05:15
40 hectàrees
Introducció

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: