Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC demana a Catalunya en Comú que qüestioni al Parlament el Logis Penedès i el Quart Cinturó

Son qüestions que depenen del govern català i que tenen afectació directe sobre el Penedès. També han demanat que es faci arribar al Parlament el desdoblament de la C-15 i la millora de rodalies.

El grup municipal de VeC s’ha reunit fa poques setmanes amb els parlamentaris de Catalunya en Comú per tal de plantejar-los algunes de les qüestions que més preocupen al territori i que depenen de la gestió del govern català. En aquest sentit, el regidor Ramon Arnabat ha parlat del Logis Penedès, una proposta que troben totalment desfasada i fora de lloc; i el quart cinturó que consideren no aporta cap avantatge al Penedès.
També s’ha demanat que es plategi al govern de la Generalitat la necessitat o no de desdoblar la C-15. Arnabat comentava que potser seria millor invertir més en transport públic per connectar Manresa-Igualada-Vilafranca-Vilanova i no fer més carreteres; i en aquesta línia es demana també una millora en la gestió de rodalies.
D’altra banda, VeC ha aprofitat també per presentar el butlletí que han editat i que aquests dies s’està repartint per la vila. Un dels seus coordinadors, Jean Pierre Palacios explicava que han volgut explicar els tres anys de feina a l’Ajuntament i plantejar alguns dels temes en que se centra la seva acció política, com per exemple l’educació, l’habitatge, la política social i alternatives en les inversions.
Han explicat que en aquests tres anys han presentat més de 40 mocions, moltes de les quals han estat aprovades. VeC lamenta però, que això no significa que es desenvolupin les propostes que s’hi fan, ja que sovint el govern municipal no les aplica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: