Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Romero és proclamat candidat del PSC per aclamació de l’assemblea socialista de Vilafranca

Romero és proclamat candidat del PSC per aclamació de l’assemblea socialista de Vilafranca

El passat dissabte 20 d’octubre, l’assemblea del PSC de Vilafranca, va nomenar Francisco Romero, candidat socialista a les eleccions municipals de 2019, per aclamació.

Romero va anunciar la setmana passada la seva intenció de presentar
candidatura i l’assemblea de dissabte va reunir un gran nombre de militants, simpatitzants, veïns i veïnes que van voler acompanyar-lo.
El candidat va subratllar que el socialisme apunta una millora generalitzada a totes les enquestes, i a nivell municipal sortiran a guanyar. En aquesta ocasió, apuntava, amb una campanya diferent i innovadora pensada per a involucrar els joves i volent resoldre els reptes globals que afecten a nivell local. Romero va assenyalar que els reptes més importants són la pobresa, sobretot la infantil; l’habitatge, el medi ambient, en definitiva, la igualtat d’oportunitats per a tothom. També va mantenir que continuarà impulsant els grans temes socialistes de ciutat, com és el tren, els serveis socials, la rehabilitació d’habitatges, els plans d’ocupació o l’eficiència energètica.
També es va aprovar el coordinador del programa electoral, en Miquel Medialdea, i el responsable econòmic de la campanya, en Joan Tarrida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: