Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Torrent referma a Sant Sadurní la necessitat d’avançar plegats cap a la República

El President del Parlament va ser dissabte a la capital del cava en el marc d’una visita institucional i aprofitant també per acostar-se al Cavatats que aquests dies s’ha celebrat a Sant Sadurní.

El president del Parlament va ser rebut a la casa de vila i al saló de plens va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament on va deixar un missatge en que comminava a aprofitar els valors del món del cava per transmetre’ls a altres àmbits. Territori, tradició, valor econòmic i futur han de poder-se traslladar per exemple a la política.
En la visita al saló de sessions el van rebre també membres d’Arran i de la CUP que amb crits de “o dimitiu o desobeïu”, comminaven els polítics a avançar per fer possible la República. Torrent va comentar en acabar que totes les opinions són legitimes, però remarcava que el govern ja fa coses i mirar d’avançar cap a aquest objectiu.
Així, va fer una defensa de la unitat, que recordava no vol dir uniformitat. S’ha de treballar amb respecte a la diversitat i pluralitat que va fer néixer i créixer el moviment republicà. Cal aprofitar-ho per eixamplar el republicanisme.
Des de l’Ajuntament es va fer lliurament a Torrent d’una ampolla de cava; mentre que Torrent va entregar a l’Ajuntament un tros de senyera catalana en símbol de la sobirania popular que rau en el Parlament i que es transmet als ajuntament. Torrent va agrair també la feina que es fa des dels ens locals en aquest sentit.
Finalment, Roger Torrent es va desplaçar fins a l’espai del Cavatast per conèixer la fira i poder parlar també amb alguns dels expositors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: