Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les curses de 5 i 10 km dels Monjos han reunit 265 atletes

Aquest dissabte tenia lloc la 28a edició del cros escolar, la 17a cursa de 10 quilòmetres i la 6a cursa de 5 quilòmetres de Santa Margarida i els Monjos.

La trobada esportiva és una cita de referència dins el calendari de l’atletisme català i compta, any rere any, amb una gran participació. Comptant els nens i nenes que van córrer el cros escolar, es van aplegar als Monjos unes 800 persones.

La cita va ser una mica accidentada, però, perquè la vigília es va decidir canviar el circuit de les curses a causa de les darreres pluges. Tot i així, el balanç va ser positiu i uns 265 atletes van córrer les curses de 10 i 5 km.

El circuit de les curses dels Monjos és el mateix cada any però, en passar pel costat de la riera, es va haver de canviar a causa de les darreres pluges i el fang que s’havia acumulat al llarg de tot el traçat.

L’atleta de l’Evasion Running de Vilanova i la Geltrú Abderrazak Samaoui, guanyador de la cursa de 10 quilòmetres amb 32 minuts 47 segons, valorava molt positivament l’experiència.

La guanyadora de la cursa de 10 Km va ser Vinyet Noguero amb un temps de 37 minuts 8 segons. A la cursa de 5 Km, els guanyadors van ser Èric Garcia, amb 17’7 i Mercè Guerra, amb 18’13.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

18:30
El contrapunt
Josep Ramon
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
19:30
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: