Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local s’adhereix a la campanya de controls d’alcoholèmia substàncies estupefaents

Aquesta campanya extraordinària d’àmbit territorial català controlarà la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

Aquest proper cap de setmana la Policia Local de Vilafranca se sumarà a la campanya extraordinària d’alcoholèmia coordinada amb el Servei Català de Trànsit entre el cos de Mossos d’Esquadra i les policies locals.

En el que portem d’any, s’està produint un augment dels accidents mortals i, en conseqüència, de les víctimes mortals per accidents de trànsit a la xarxa viària catalana, en relació a l’any passat. Aquest augment ja es va constatar en el primer trimestre del 2018, per la qual cosa, s’està aplicant un pla de contenció de l’accidentalitat en col·laboració amb la policia de la Generalitat-Cos de Mossos d’Esquadra.

En els trams de carreteres on s’han incrementat els controls preventius realitzats pels Mossos d’Esquadra i focalitzats en els principals factors de risc dels accidents -velocitat, alcohol i drogues, distraccions- s’ha aconseguit reduir l’accidentalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: