Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat Municipal de la Carn de Vilafranca ha estat guardonat com a mercat centenari

En el marc dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris que atorga la Generalitat, el Mercat de la Carn de Vilafranca ha rebut el guardó pels seus 136 anys.

Van recollir el premi el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i el president de l’Associació de concessionaris del Mercat de la Carn, Antoni Ferré. L’acte de lliurament es va fer al Palau de la Generalitat, i va fer entrega del premi Quim Torra, president de la Generalitat.
Així mateix, el comerç vilafranquí Casa Indalesi també va rebre un premi com a comerç centenari pels seus 146 anys d’història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: