Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum entre els projectes amb una aportació extra de la Diputació per impulsar el FEDER

Marc Castells ha anunciat que la Diputació de Barcelona destinarà 12.800.000€ als projectes FEDER.

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, s’han reunit per abordar aspectes sobre el finançament dels governs locals, en especial sobre el Programa Operatiu del FEDER Catalunya 2014-2020.

A la roda de premsa posterior a la reunió, Marc Castells ha anunciat que la Diputació de Barcelona destinarà 12.800.000€ als projectes FEDER impulsats pels ajuntaments i consells comarcals de la demarcació, amb la voluntat de «premiar projectes excel·lents, fets des dels territori».

El suport de la Diputació als governs locals de la demarcació suposarà un màxim del 25% del cost per a cadascun dels projectes ja escollits pel Govern de la Generalitat, a més, del 50% de finançament previst per part del fons europeu. El 25% restant anirà a càrrec dels propis governs locals o altres subvencions d’entitats públiques o privades.

El president de la Diputació ha posat èmfasi en la complexitat dels fons FEDER, fet que garanteix «que tots els projectes seleccionats pel Govern de la Generalitat de Catalunya són projectes que tenen una potència molt important pel territori».

Entre els projectes seleccionats per la Generalitat i que podran acollir-se a la nova línia d’ajuts de la Diputació, destaca la Fase 2 del VINSEUM de Vilafranca.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: