Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una temporada variada per als més petits

La Xarxa i el Servei de Cultura han presentat la temporada d’espectacles familiars d’octubre a gener, marcada per la diversitat de propostes.

Diumenge al migdia, al parc del Tívoli, tenia lloc l’acte de presentació de la temporada d’espectacles familiars d’octubre a gener. La Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils, de fet, ja va presentar els espectacles de tot el curs: una proposta cada primer diumenge de mes menys els mesos d’estiu.

L’acte, conduït pel periodista Ernest Gili, va comptar amb la representació de l’espectacle de la Sidral Brass Band ‘Clap!’.

La temporada d’espectacles familiars ve marcada per la diversitat de propostes, com és habitual.

Des del Servei de Cultura, la tècnica Anabel Rodríguez destaca que la voluntat a l’hora de programar és aconseguir fidelitzar el públic des de ben petit.

La Xarxa prepara la programació pensant sobretot en els nens i nenes fins als 9 anys, tot i que les propostes que porta a Vilafranca són adequades per a tots els públics. La Sònia Garcia, tresorera de l’entitat, explicava que esperen repetir o superar l’èxit del curs anterior.

D’octubre a gener es podran veure a Cal Bolet i l’Auditori cinc propostes de tota mena. El 7 d’octubre, la Xarxa arrenca a Cal Bolet amb ‘36 polzades’, de la companyia Miscel·lània Teatre. La propera cita serà el 21 d’octubre a l’Auditori amb l’espectacle d’El pot petit ‘A l’aventura!’, que comptarà amb la col·laboració de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet. El primer diumenge de novembre, el Mag Stigman presentarà ‘Més que màgia’ a Cal Bolet. I, el 2 de desembre, també a Cal Bolet, es podrà veure ‘Kàtia’, de la companyia Ka Teatre i la Casa del Teatre Nu. Finalment, en plenes festes de Nadal, el servei de Cultura portarà l’espectacle de circ ‘Vintage Brothers’, de la companyia Circo Los, al teatre municipal. Serà el 27 de desembre a les sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: