Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una sortida al Parc del Garraf

Dins els actes de commemoració de l’Any Pompeu Fabra, Òmnium Alt Penedès organitza una sortida al Parc Natural del Garraf.

Fabra va practicar l’excursionisme durant tota la vida i sentia passió per la natura. Per això Òmnium ha volgut programar aquesta activitat de descoberta de l’entorn natural i d’observació del cel. L’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf, un equipament que tenim ben a prop, es troba dins el terme d’Olivella i disposa de diversos aparells per observar el cel i d’un planetari.

L’activitat tindrà lloc el dissabte 6 d’octubre, començarà a les 6 de la tarda i acabarà entre les 9 i les 10 de la nit, amb una pausa per fer un mos. Les persones que hi estiguin interessades poden adreçar-se a Òmnium Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: