Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos celebra la tercera edició de la Fira d’extraescolars

Enguany s’ha fet la presentació d’un nou projecte anomenat Espai de famílies.

Dissabte passat el parc de davant de la Biblioteca dels Monjos acollia la tercera Fira d’Extraescolars i serveis municipals. Es tractava d’una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar tant des dels diferents serveis municipals, com des de les AMPA de les escoles i l’institut o l’esplai, amb informació, tallers i demostracions gratuïtes de les seves activitats.

A la fira eren presents diverses AMPES del municipi, entre elles la de l’escola Sant Domènech. La seva representant, la Vanessa Borrell, parlava de l’encert de fer un esdeveniment d’aquestes característiques i destacava el fet que els infants i joves interessats en alguna de les activitats no només poden apuntar-se a les del seu propi centre educatiu sinó als altres que hi ha al poble.

Aquest any s’ha fet la presentació d’un nou projecte anomenat Espai de famílies destinat a promoure la participació del col·lectiu en relació a les seves necessitats en els seus diferents àmbits de vida.

L’objectiu final d’aquest nou projecte és millorar la convivència i fer un municipi que s’ajusti a les veritables necessitats de les families.

Durant tot el matí de dissabte els assistents van poder gaudir també de propostes d’escalada en rocòdrom i jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: