Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Procés participatiu a Olèrdola per a decidir els usos de l’antic edifici de Correus de Moja

Procés participatiu a Olèrdola per a decidir els usos de l’antic edifici de Correus de Moja

Dijous 13 de setembre es farà una xerrada informativa. Del 17 al 24 de setembre es podran fer propostes; i votar-les del 25 de setembre a l’1 d’octubre.

L’Ajuntament d’Olèrdola ha convocat un procés participatiu perquè la ciutadania decideixi els usos de dos espais de l’antic edifici de Correus de Moja. L’edifici és municipal i aquest 2018 s’ha completat la seva rehabilitació. Els veïns empadronats a Olèrdola, majors de 18 anys, podran fer propostes i decidir a què es dedicarà una sala de 19 metres quadrats i una altra sala que té quatre dependències amb superfícies que van dels 9 als 12 metres quadrats.
Abans de poder fer propostes i passar a votar-les, s’ha convocat una xerrada informativa per a explicar de quina manera la ciutadania podrà prendre part del procés participatiu. La xerrada s’ha convocat a l’antic edifici de Correus de Moja, a la plaça de l’Església, a les 8 del vespre del proper 13 de setembre.
Entre el dilluns 17 de setembre i dilluns 24 de setembre restarà obert el període per a realitzar propostes d’ús de les sales. Les propostes es podran fer per internet o bé presencialment a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola. Qui ho desitgi, també podrà fer les seves propostes presencialment al Centre Cívic La Xarxa de Moja el dimarts 18 de setembre per la tarda.
Entre el 25 de setembre i l’1 d’octubre es podrà escollir per internet entre les propostes finalistes. Presencialment també es podrà fer a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament durant tot el període comprès entre el 25 de setembre i l’1 d’octubre. El dimarts 25 de setembre, per la tarda també es podrà votar presencialment al Centre Cívic La Xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: