Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IEP recorda Isidre Aymerich

L’Institut d’Estudis Penedesencs recorda Isidre Aymerich en un col·loqui al voltant del llibre ‘Història Postal i Filatèlica de Vilafranca del Penedès’.

L’acte, organitzat per l’Institut d’Estudis Penedesencs, tenia lloc aquest dimecres a la tarda a la Biblioteca Torras i Bages i responia també a la voluntat de l’entitat de retre un homenatge a la figura d’Isidre Aymerich, un dels socis fundadors de la secció de filatèlia, numismàtica i col·leccionisme, que va morir el passat mes de març.

La presidenta en funcions de l’IEP, Dolors Garcia, recordava la importància de la tasca que va desenvolupar Aymerich.

El llibre ‘Història Postal i Filatèlica de Vilafranca del Penedès’ és un profund treball de Lluís Eroles Benabarre i Joan Solé Bordes, sobre el servei de correus a Vilafranca des d’abans de 1850.
El treball ha rebut recentment la medalla de vermell a la novena edició d’ExFilCat, l’exposició nacional catalana de filatèlia.

La contextualització històrica del llibre ‘Història Postal i Filatèlica de Vilafranca del Penedès’ és obra de Joan Solé Bordes.

El col·loqui va versar sobre el contingut de ‘Història Postal i Filatèlica de Vilafranca del Penedès’ però també al voltant dels llibres sobre el paper moneda a l’Alt i el Baix Penedès d’Isidre Aymerich.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: