Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada d’espectacles familiars a Vilafranca es presenta amb una gran festa

Organitzada conjuntament per La Xarxa i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, la temporada es presentarà diumenge a les dotze al parc del Tívoli.

La festa començarà amb ‘Clap!’, el darrer concert-espectacle de la Sidral Brass Band. Però des d’una hora abans, el públic assistent podrà esmorzar coca i xocolata. El periodista penedesenc Ernest Gili conduirà l’acte i donarà a conèixer tots els espectacles adreçats al públic familiar que es representaran entre octubre i gener; fins al maig en el cas dels que programa La Xarxa. Al llarg del matí, també se sortejaran entrades entre el públic assistent.

La programació familiar està organitzada per La Xarxa i pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i contempla diferents disciplines: teatre, música, dansa, màgia i circ, per tal que el públic familiar pugui gaudir de les diferents propostes de les arts escèniques i musicals a la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: