Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pedalada verda manté el nombre de participants tot i el canvi a diumenge el migdia

Prop de 400 persones van participar diumenge en una nova edició de la pedalada verda, que organitzen cada any per aquestes dates els Castellers de Vilafranca.

Com sempre la sortida es va fer des de la Rambla de Sant Francesc, i els participants van fer una ruta que els va portar per tots els barris de la vila. El responsable de l’Àrea Social dels Castellers de Vilafranca, Joan Reyes, comentava que la jornada havia tingut una bona acollida tot i el canvi d’horari i dia.
El canvi ha estat motivat enguany per el calendari casteller de la colla, i Reyes explica que en uns dies en faran la valoració i caldrà considerar si es torna a dissabte a la tarda o es consolida el canvi a diumenge al matí.
En aquesta edició la pedalada finalitzava amb un vermut electrònic al pati de Cal Figarot, enlloc de la xocolatada que es feia de manera habitual.
Els participants a banda de fer un tomb en bicicleta per Vilafranca, participaven també en el sorteig de diferents obsequis oferts per els col·laboradors en la pedalad verda. Un acte que s’emnarca a Vilafranca dins de la setmana de la mobilitat sostenible i segura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: