Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP inicia un cicle d’assemblees obertes de cara a les properes eleccions

L’assemblea de dissabte serà un primer punt de trobada i espai d’anàlisi per començar a treballar en un programa electoral participatiu.

La CUP de Vilafranca ha preparat per aquest dissabte la primera sessió del cicle d’assamblees obertes d’on sorgirà el programa polític per a les eleccions municipals de l’any vinent. L’acte serà a les 9:30h al local dels Falcons de Vilafranca al barri del Molí d’en Rovira. Es tractarà d’una assemblea oberta a tothom i en la que es tractaran diversos àmbits.

L’assemblea de dissabte serà un primer punt de trobada i espai d’anàlisi però n’hi haurà més com aquesta en els propers mesos.

Amb la pregunta “Com creus que hauria de ser Vilafranca si governés la CUP” els cupaires volen que d’aquestes assemblees en surtin propostes en clau de govern. Així doncs, hi haurà diverses taules de debat on es farà la diagnosi i les posteriors propostes de govern sobre àmbits com l’educació, la sanitat, l’habitatge o la cohesió social.

Un cop acabada l’assemblea d’aquest dissabte, cap a 2/4 de 2 del migdia, tindrà lloc un concert-vermut a càrrec de Marcel Caselles Trio.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Joan Manel Montfort

Penedès Televisió

22:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
23:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
23:30
Músics d'aquí
Manel Cervera - director de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: