Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es fa un taller d’extracció de mel i elaboració d’espelmes a Sant Pau

Diumenge hi ha programada una nova activitat de les matinals de natura “Els diumenges a Sant Pau”.

En aquesta ocasió, l’activitat consistirà en una passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau i, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller en viu d’extracció de mel d’abella i s’explicaran les múltiples propietats d’aquest producte.

Després, els més menuts podran fer espelmes 100% naturals amb la cera de les abelles.
El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes a les 11 del matí. L’activitat durarà aproximadament dues hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: