Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge arriba el darrer espectacle del cicle Paraules al Claustre

Aquest diumenge arriba el darrer espectacle del cicle Paraules al Claustre

Com ja és habitual dins la programació del cicle, el darrer espectacle està adreçat al públic familiar. El Claustre de Sant Francesc acollirà a les 12 del migdia el darrer espectacle del cicle.

En aquesta ocasió, de la mà de l’actriu i narradora Jordina Biosca i acompanyada a la guitarra de David Garcia, escoltarem els poemes que formen part de l’espectacle “Conjur per mirar d’aprovar sense estudiar (i altres poemes que fan servei)”.
La sinopsi de l’espectacle vindria ser el poder que la poesia pot tenir davant les obligacions acadèmiques. Igual que d’una peça de roba n’hi pots treure un vestit, un barret, una bossa o un eixugamans, dels poemes també en podem treure de tot: des de conjurs per fer l’estudi una mica més fàcils fins a un raps ultra moderns, contes versats o guirigalls d’animals d’allò més inversemblants. Perquè les coses no només són com són i de vegades, no tan sols són allò que ens pensem.
Un espectacle que pretén ser una perla per les orelles i alhora una sacsejada al cervell. L’assistència a l’espectacle, recomanat a partir de 6 anys, és gratuïta, però l’aforament al claustre és limitat per la qual cosa es demana màxima puntualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: