Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat el projecte de la Típica

Un CD amb les músiques de la Festa Major versionades amb ritmes i estils moderns.

Tres dels components del projecte de La Típica han presentat el primer CD enregistrat amb el mateix nom aquest dijous als estudis de Ràdio Vilafranca.

La Típica és una banda creada en motiu del 25è Dia del Graller amb l’objectiu d’interpretar les músiques tradicionals de la Festa Major de Vilafranca amb estils moderns i de música actual.

El passat abril van realitzar el primer concert emmarcat en els actes del Dia del Graller i, amb la voluntat d’immortalitzar el que consideren una magnífica tasca d’arranjaments i harmonitzacions, van decidir enregistrar-ne un CD.

En aquest treball hi ha les músiques pròpies dels balls del seguici vilafranquí interpretades a ritme de cúmbia, de jota, de funk, de tumbao, de reaggeton o de música disco, per posar alguns exemples, gràcies als

arranjaments realitzats per alguns dels propis membres de la banda i també per arranjadors de reconegut prestigi com Àlex Cassanyes, Marc Mas, Marcel Casellas, Marçal Ramon o Oriol Pidelaserra.

També s’han afegit lletres a algunes melodies.

La Típica és una banda formada pràcticament per membres de grups de gralles com Els Quatrevents, Els Vinardells, els Grallers del Campanar o els Vernets.

El CD ha sortit a la venda amb el setmanari El3devuit, que en

farà la distribució.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: