Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix ha generat expectació mediàtica, també al voltant dels convidats institucionals

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès, han visitat aquest 30 d’agost Vilafranca per viure la diada de Sant Fèlix des del balcó de la Casa de la Vila.

També han pogut gaudir de la diada amb una vista privilegiada el president de la Diputació de Barcelona Marc Castells, els diputats de Junts per Catalunya Eduard Pujol i Albert Batet, també alcalde de Valls, i la diputada del PSC Eva Granados i el secretari d’organització dels socialistes catalans Salvador Illa, entre d’altres.

Els convidats han estat acompanyats per l’Alcalde de Vilafranca i diversos regidors del consistori.

El president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells, coneix bé el món casteller i parlava de la diada de Sant Fèlix com una cita de màxims i de grans emocions.

La visita a Vilafranca dels representants del govern de la Generalitat i els diputats al Parlament de Catalunya ha generat una gran expectació mediàtica que ha girat al voltant de l’agressió a un càmera de Telemadrid en una manifestació convocada aquest dimecres per Ciutadans al parc de la Ciutadella de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: