Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola gestionarà directament els Serveis Socials bàsics

Amb el vot a favor d’ApO i el pronunciament contrari de PDeCAT i ERC, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprovava dimarts passat la modificació de plantilla i la Relació de Llocs de Treball.

Aquestes aprovacions permetran incorporar la gestió directa dels Serveis Socials bàsics, assumida fins ara pel Consell Comarcal.

L’alcalde, Lucas Ramírez, destaca que el canvi permetrà que es compti amb més temps de dedicació al municipi dels serveis socials.

Des d’ERC es preguntaven si la decisió no estaria relacionada amb la proximitat de les eleccions municipals i des del PDeCAT indicaven que, excepte Vilafranca, no hi ha cap municipi de la comarca que assumeixi aquest servei directament.

En el ple d’aquest dimarts també es va aprovar el procediment públic per a l’elecció del jutge de Pau d’Olèrdola pel període 2018-22.  I per unanimitat es va aprovar l’adhesió al Fons Català de Cooperació i l’adhesió de l’Ajuntament al Consorci de Promoció  Turística del Penedès, que comportarà que una tècnica de turisme faci a Olèrdola part de la seva jornada de treball.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: