Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae mantindrà en caràcter anual la convocatòria d’ajuts a l’impuls social

La Fundació Pinnae ha fet públic els projectes guanyadors de la Convocatòria d’ajuts 2018 d’impuls social pel territori.

La convocatòria es va obrir durant el mes d’abril per a totes aquelles entitats i projectes d’ajuda destinats a les persones i col·lectius més vulnerables i que es desenvolupessin en les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf.

El director tècnic de Pinnae, Antoni Gistau ha valorat  “molt positivament la resposta a la convocatòria de les entitats socials del territori” que ha recollit a un total de 40 projectes duts a terme per a 36 entitats de la Vegueria Penedès.

En el seu conjunt, la convocatòria té una dotació econòmica de 100.000 euros, que entregarà la Fundació Pinnae per tal de recolzar els projectes guanyadors.

La línia d’ajuts es repartirà a 6 projectes que es desenvolupen en les quatre comarques de la Vegueria Penedès.

Són els de l’Associació ActivaMent Delegació Garraf-Penedès, la Fundació Mas Albornà, l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia , la Fundació l’Espiga, la Fundació Amics de la Gent Gran que treballa al Baix Penedès i Garraf, i la cooperativa ACTUA.

Per part de la Fundació Pinnae s’ha destacat la bona feina de les entitats socials que treballen per a les persones més desafavorides del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt correctes seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.

El director tècnic de Pinnae, Antoni Gistau, assenyala que desprès de 5 anys de la seva fundació Pinnae comença a veure el final del túnet i té la determinació de repetirà la convocatòria en els següents anys.

Amb l’obertura de la línia d’ajuts per a projectes d’impuls social pel territori, la Fundació Pinnae reforça el seu compromís adquirit amb el teixit social de la Vegueria Penedès amb la intenció de donar resposta als reptes socials que sovint són poc visibilitzats.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: