Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira Fora estocs compta amb la participació de 33 parades

Les botigues que participen a la fira Fora Estocs hi porten les darreres oportunitats de tota mena de productes per tancar definitivament la campanya de rebaixes.

Durant tot el dia, Centre Vila organitza una nova edició de la fira Fora Estocs. En aquesta ocasió, la fira ha estat ubicada a la plaça de la Constitució i compta amb la participació de 33 parades, la xifra més alta en totes les edicions del Fora Estocs.

La copresidenta de l’associació de comerciants Centre Vila Marta Vivas explicava aquest matí que les primeres hores de la jornada estaven sent tranquil·les.

El canvi d’ubicació, de la plaça de la Vila a la plaça Constitució, va venir donat sobretot per evitar la calor i aprofitar les ombres dels porxos. També hi havia la voluntat de fer canvis per veure com funcionaven.

Les botigues que participen a la fira Fora Estocs hi porten les darreres oportunitats de tota mena de productes per tancar definitivament la campanya de rebaixes.

La fira Fora estocs es complementa amb actuacions teatrals i de teles acrobàtiques amb el grup Ni tu ni ningú i la companyia Acrobatistes. Serà a les sis de la tarda a la plaça de la Vall del Castell.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: