Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els barris reben la capta

Després del primer matí de capta pels carrers de Vilafranca, durant la tarda es van instal·lar parades de la festa major als barris del Molí d’en Rovira, Poble Nou i Sant Julià.

Allà es podia adquirir el programa, a més de la resta de productes de marxandatge de l’edició 2018 de la festa.

A Sant Julià, la parada estava a la plaça de la Sardana i, com va passar també als altres barris, durant tota la tarda hi van haver assaigs d’alguns balls per amenitzar la vetllada i escalfar motors per la festa. En el cas de Sant Julià també hi havia la possibilitat de participar en un taller de manualitats.

Les parades als barris es fan amb la col·laboració de les associacions de veïns. Des de l’associació de Sant Julià, el seu president Lluís Montané explicava que la visita de la capta és una activitat molt esperada per tothom.

Ja fa uns anys que el format tradicional de la capta va canviar i es va optar per reduir el porta a porta als carrers del centre i instal·lar les parades als barris perquè qui volgués s’hi adrecés enmig d’un ambient festiu.

Els barris també tenen un paper important el dia 30 d’agost amb les matinades, ja que ofereixen esmorzar a la comitiva que acompanya els grallers mentre anuncien que ha arribat el dia de Sant Fèlix.

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler
09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: