Dimarts, 11 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els balls de la Festa Major i les colles castelleres locals ja han signat els convenis

Com és habitual per aquestes dates aquest dijous al vespre es va fer la reunió anual amb els representants de tots els balls de la Festa Major i les colles castelleres de Vilafranca.

Un acte presidit pel regidor de Cultura i que compta amb la presència i participació dels administradors de la festa major de l’any i amb els tècnics del servei de Cultura.

Raimon Gusi explica que d’una banda es tracte d’un acte especialment emotiu perquè és la primera vegada que tots junts coincideixen justa pocs dies abans de la celebració de la festa, però alhora és un acte seriós perquè els balls, les colles i el Servei de Cultura assumeixen una compromisos que han de fer que la festa tingui el màxim rigor i dignitat.

Es tracta d’un acte tancat al públic, que se celebra a la sala d’actes de l’Escorxador i on s’hi reuneixen representants de tots els balls i colles castelleres. Els balls signen els convenis un per un, perquè cada un té les seves singularitats. Mentre que les colles signen totes el mateix contracte. La reunió serveis també per transferir les últimes instruccions.

Amb conceptes tècnics i d’ordre que tenen a veure en qualsevol dels actes de la Festa Major en els que hi intervenen els balls o les colles. També per exemple en relació a la seva participació amb les parades per la venda del programa que es fan els dos dies de capta als diferents barris de la vila.

 

 

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Jànio Marti - pianista i director
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: