Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Colla Vella Xiquets de Valls i Nens del Vendrell actuaran amb els Verds en el seu 70 aniversari

Els Verds tenen la intenció, com a mínim, d’igualar la millor actuació feta aquest any, la de Vilanova.

Enguany els Castellers de Vilafranca fan 70 anys i ho estan celebrant amb multitud d’activitats. Un dels actes més importants serà la diada castellera que tindrà lloc aquest dissabte a la plaça de la Vila. Una cita en la que els Verds han volgut convidar dues colles històriques: la Colla Vella Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell.

Durant la roda de premsa de presentació d’aquesta diada, es va fer el sorteig de l’ordre d’actuació amb components de les 3 colles participants. La primera en actuar serà la Colla Vella dels Xiquets de Valls, li seguiran els Castellers de Vilafranca i tancaran ronda els Nens del Vendrell. Els Verds tenen la intenció, com a mínim, d’igualar la millor actuació feta aquest any, és a dir, la de Vilanova.

Per la seva banda, la Colla Vella recordava que van arribar a la diada de Sant Joan amb els 3d9f i 4d9f simultanis i que al Firagost van aconseguir el castell net però el 3 de 10 amb folre i manilles va quedar a mitges. El cap de colla, Albert Martínez, explicava l’actual repte.

La Colla Vella Xiquets de Valls té clar que està preparada per afrontar aquest repte tot i que no saben si s’acomplirà abans de Sant Fèlix o haurem d’esperar al 30 d’agost. Als nens del Vendrell els hagués agradat venir amb la torre de 8 però estan gairebé convençuts que no arribaran degut a l’any peculiar i convuls que porten.

La diada començarà a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila. Prèviament es farà una concentració de totes les colles a Cal Figarot per iniciar una petita cercavila passant davant de la basílica de Santa Maria, enfilant el carrer de Santa Maria per arribar a la plaça de la Vila. L’ordre de la cercavila s’ha decidit en funció de la posició que ocupen les colles a plaça. Per tant lideraran la cercavila els Nens del Vendrell, els seguiran els Verds i, per últim, estarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Al finalitzar hi haurà un sopar a la plaça Penedès i després ball de gralles amb els 4 vents. Seguirà un concert del grup Raggatuning i qui encara tingui més ganes de marxa podrà continuar la festa a la Sala 1876 Casino Club.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: