Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous han començat els assajos del Cor dels Goigs a Sant Fèlix

Les audicions de nous cantaires s’han realitzat aquest dijous a les 8 del vespre, a l’Auditori de l’Ateneu Municipal, sota la direcció de Miquel Benito i Xell Montserrat.

Les persones que l’any passat ja van participar en el Cor dels Goigs i estan interessades en continuar, s’han de presentar directament als assaigs, mentre que les persones interessades en incorporar-se al Cor i no hi han participat mai, han de participar en una primera prova.

La directora Xell Montserrat apunta que el cor dels goigs és obert a tothom, tingui o no coneixements musicals, però que la prova serveix per trobar-li el millor encaix.

Els goigs són una peça musical que antigament només tenia dues veus masculines, però des de fa 13 anys té dues veus masculines i dues femenines. Cada any acostuma a haver-hi entre 15 i 20 persones que s’hi volen incorporar de nou. En el seu conjunt el cor el componen entre 80 i 100 persones voluntàries, a les que Xell Montserrat vol adreçar l’agraïment pel suport que donen a un acte tan assenyalat de la Festa Major.

A més de les noves incorporacions aquest dijous també assajaven les sopranos i contralts.

L’assaig de tenors i baixos està convocat per aquest divendres també a l’Auditori de l’Ateneu Municipal.

El dilluns hi haurà assaig de tot el Cor i finalment, dimarts a dos quarts de 10 de la nit i a la Basílica de Santa Maria, tindrà lloc l’assaig general de Cor i Orquestra.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: