Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí aprova el projecte executiu de la Biblioteca i una àrea per a autocaravanes

El projecte executiu per a la Biblioteca de Sant Martí Sarroca s’ha aprovat en el ple, celebrat dijous, amb deu vots a favor de tots els grups municipals i el vot en contra del regidor no adscrit.

El govern municipal ha portat aquesta aprovació al ple en virtut de l’acord de govern entre CIU i el grup socialista-Movem Sant Martí.

L’aprovació del projecte executiu permetrà iniciar el procés de licitació de les obres per tal que puguin començar a la primera meitat del 2019.

El govern també  ha aprovat formalment l’acceptació de 450.000 euros de la Diputació de Barcelona com a contribució al finançament del projecte.

D’altra banda, el ple ha aprovat una modificació de crèdit que permetrà la compra d’una màquina per a la neteja viària i la dotació per a un vigilant nocturn.

En el ple també s’ha aprovat l’adhesió al consorci Localret, la xifra de població, 3.231 habitants a 1 de gener de 2018, i un conveni amb el Consorci de Promoció Turística del Penedès que permetrà la realització d’un àrea de pernocta d’autocaravanes per dotar d’un espai adequat a aquest tipus de turisme.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Tot jazz
Louis Armstrong i les cobles-orquestra-jazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: