Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí aprova el projecte executiu de la Biblioteca i una àrea per a autocaravanes

El projecte executiu per a la Biblioteca de Sant Martí Sarroca s’ha aprovat en el ple, celebrat dijous, amb deu vots a favor de tots els grups municipals i el vot en contra del regidor no adscrit.

El govern municipal ha portat aquesta aprovació al ple en virtut de l’acord de govern entre CIU i el grup socialista-Movem Sant Martí.

L’aprovació del projecte executiu permetrà iniciar el procés de licitació de les obres per tal que puguin començar a la primera meitat del 2019.

El govern també  ha aprovat formalment l’acceptació de 450.000 euros de la Diputació de Barcelona com a contribució al finançament del projecte.

D’altra banda, el ple ha aprovat una modificació de crèdit que permetrà la compra d’una màquina per a la neteja viària i la dotació per a un vigilant nocturn.

En el ple també s’ha aprovat l’adhesió al consorci Localret, la xifra de població, 3.231 habitants a 1 de gener de 2018, i un conveni amb el Consorci de Promoció Turística del Penedès que permetrà la realització d’un àrea de pernocta d’autocaravanes per dotar d’un espai adequat a aquest tipus de turisme.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: