Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull destaca l’“ànim de descentralitzar” en la presa de possessió com a delegat territorial

L’alcalde de Vilafranca i delegat del Govern al Penedès Pere Regull va ser l’encarregat de parlar en nom de tots els representants territorials.

El president de la Generalitat Quim Torra, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda Pere Aragonès, va encapçalar l’acte de presa de possessió dels nous delegats territorials del Govern divendres passat. L’alcalde de Vilafranca i delegat del Govern al Penedès Pere Regull va ser l’encarregat de parlar en nom de tots els representants territorials. Regull va destacar la voluntat dels delegats de copsar els neguits del territori.

Regull també posava l’accent en l’ “ànim de descentralitzar” del model territorial de vegueries.

Per la seva banda, el vicepresident Pere Aragonès precisava que amb la presa de possessió dels delegats es “completa el desplegament del govern al territori i es posa en marxa la representació del Govern de Catalunya a tots els territoris del país”. En relació al Penedès, Aragonès va dir que s’ha posat en valor una “reivindicació d’ampli consens”.

Per cloure l’acte, el president Torra va subratllar durant la seva intervenció que “amb el nomenament del delegat territorial del govern al Penedès es dona compliment a l’organització territorial de Catalunya pròpia, la de les vuit vegueries, feta ja amb mentalitat republicana”. Torra va encoratjar els nous delegats a treballar per posar les institucions al servei de la ciutadania.

Els nous delegats territorials del Govern que han pres possessió aquest divendres, a banda de Pere Regull pel Penedès, són Juli Fernàndez per Barcelona, Pere Vila per Girona, Alba Camps per la Catalunya Central, Ramon Farré per Lleida, Òscar Peris per Tarragona, Xavier Pallarés per les Terres de l’Ebre i Rosa Amorós per l’Alt Pirineu i l’Aran.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: