Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’intercanvi juvenil Body Language 4 Inclusion arriba a la recta final

L’intercanvi es basa en la reflexió sobre les causes i efectes de les barreres comunicatives i culturals a través del teatre i altres arts escèniques que plantegen alternatives comunicatives.

Des de dijous i fins demà s’està fent a Vilafranca l’intercanvi juvenil Body Language 4 Inclusion, amb la participació d’un grup de joves d’entre 16 i 30 anys provinents de França, Itàlia, Letònia, Lituània i Irlanda. L’intercanvi es basa en la reflexió sobre les causes i efectes de les barreres comunicatives i culturals a través del teatre i altres arts escèniques que plantegen alternatives comunicatives des del llenguatge corporal. El projecte arriba ara a la seva recta final.

Dissabte a la nit, a l’alberg municipal, on estan allotjats els joves, l’assessor de mobilitat del SIAJ i coordinador de l’intercanvi Sergi Gallego explicava que les sensacions estan sent molt bones i parlava de les línies de treball del projecte.

Per la seva part, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, apuntava que els intercanvis com aquest representen una de les línies que treballen des del servei per dinamitzar l’alberg municipal. Al setembre està previst que se’n presenti un pla d’usos.

Dissabte a la nit, aprofitant l’estada dels participants a l’intercanvi i la celebració de la tercera edició del Claustre Jocs, la gent d’ADALT, l’Associació per a la Divulgació d’Activitats Lúdiques i Tècniques, va conduir una partida teatralitzada amb els joves.

Aquesta era només unde les moltes activitats que han estat fent durant aquests dies, al voltant sobretot de l’expressió corporal. L’Albert Càlix és un dels joves vilafranquins que participa a l’intercanvi.

Per la seva part, els joves estrangers valoraven l’experiència en positiu, sobretot per l’intercanvi de coneixements que estan fent entre ells.

Durant aquests darrers dies de l’intercanvi, les activitats van orientades a la creació d’un espectacle de carrer que mostrarà la síntesi dels aprenentatges i reflexions realitzades durant l’intercanvi. L’espectacle es podrà veure demà dimecres a partir de les sis de la tarda a la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: