Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern replica a la CUP que no s’ha multat ningú i que només hi ha una denúncia

Aureli Ruiz en nom del govern puntualitza que no és el mateix una denúncia que una sanció i afirma que la CUP menteix perquè se’ls ha explicat personalment.

El que realment ha passat, segons expliquen, és que un agent de la Policia Local ha denunciat una persona per penjar llaços grocs i que com qualsevol denúncia, ja sigui de trànsit o de civisme, es tramita. No tramitar-la, afegeixen, seria prevaricació per part del govern “sigui del color que sigui”.

Ara, un cop notificada al denunciant, s’obre un període d’al·legacions i segons afirmen “fàcilment pot acabar en no res”.

L’equip de govern i el PDeCAT acusen la CUP de mentir perquè li van donar aquestes explicacions al regidor Marcel Martínez, qui per tant sap perfectament que no s’ha sancionat ningú.

Qualifiquen de “populisme” absolut la denúncia de la CUP i recorden el compromís de l’Alcalde i del govern, així com el llaç groc i la pancarta demanant l’alliberament dels presos polítics al balcó de l’Ajuntament. De lliçons, diuen “ni una”.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: