Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Martí rep de la Diputació el projecte executiu de la Biblioteca

L’Ajuntament de Sant Martí rep de la Diputació el projecte executiu de la Biblioteca

La Diputació de Barcelona ha realitzat el projecte executiu de la biblioteca de Sant Martí Sarroca que desenvolupa la proposta guanyadora del concurs convocat per a la seva realització.

Amb aquesta actuació el municipi disposarà d’una biblioteca dissenyada d’acord amb les necessitats de servei de la població en un edifici que inclourà també una sala polivalent que podrà utilitzar-se fora de l’horari de biblioteca i d’un bar que donarà servei a les activitats del parc. El projecte ha estat lliurat aquest dimecres pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcalde de Sant Martí, Josep Olivella.
Actualment, Sant Martí Sarroca no disposa de biblioteca i rep el servei de bibliobús un cop per setmana. El nou equipament, que està pressupostat en més d’1 milió 250.000 euros, estarà ubicat a l’àmbit del parc de la Pau i comptarà amb una coberta enjardinada, per integrar-se millor en l’entorn i per millorar el seu consum energètic. Alhora tindrà una funció de mirador respecte al conjunt monumental del Castell i voltants.
L’edifici tindrà un consum energètic gairebé nul, consumint menys de 20 kwh/m2 l’any d’energia primària no renovable. Això s’aconsegueix gràcies a la posició semisoterrada de l’edifici, sumada a la coberta verda, a les proteccions solars i a la instal·lació d’aerotèrmia i plaques fotovoltaiques. Els paràmetres obtinguts en la certificació energètica superen els d’una qualificació A.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: